Visie en missie

Missie en visie

De transitie naar duurzaamheid versnellen door het inzetten van de juiste talenten

Visie

Sustainable Talent is ervan overtuigd dat de transitie naar een duurzame samenleving wordt gemaakt door individuen. Bij veel werving- en selectieburo’s worden veel talentvolle mensen echter afgewezen voor banen in duurzaamheid omdat zij zich niet goed weten te profileren binnen de duurzame arbeidsmarkt. Hierdoor blijft een potentieel aan human resources in Nederland onaangeboord. Het inzetten van deze talenten kan de duurzame transitie enorm versnellen.

 

Bedrijven willen verduurzamen en zijn op zoek naar mensen met specifieke kennis en vaardigheden mét aantoonbare affiniteit met duurzaamheid. Op deze manier willen zij de duurzaamheidsslagkracht van hun organisatie versterken. Het is dan ook allang niet meer zo dat een baan in duurzaamheid persé een functie als MVO manager of MVO consultant betekent. Duurzaamheid is bij veel bedrijven en organisaties al grotendeels verweven in hun bedrijfsvoering.

Onze missie

Aan de ene kant zijn er dus talenten die graag in duurzaamheid willen werken maar hun weg niet vinden en aan de andere kant zijn er bedrijven die talenten zoeken met aantoonbare affiniteit met duurzaamheid. Het is de missie van Sustainable Talent om deze match zoveel mogelijk te faciliteren en daarmee de transitie naar een duurzame economie en samenleving te versnellen.

Meer over ons

Meer weten over Sustainable Talent? Lees meer over ons of bekijk ons team & partners.