Over ons

Over ons

Sustainable Talent is hét duurzame loopbaanadviesbureau van Nederland

Sustainable Talent gelooft in de kracht van talenten. Onze missie is om deze talenten op de juiste plek te krijgen en daarmee de transitie naar duurzaamheid te versnellen. We doen dit door professionals te leren hoe ze zich beter kunnen positioneren én profileren binnen de duurzame arbeidsmarkt door middel van trainingen en coaching. Ook verzorgt Sustainable Talent de werving & selectie voor een aantal duurzame organisaties. Meer weten?

Onze diensten

Loopbaanbegeleiding voor MVO professionals
Bij Sustainable Talent staat de professional centraal. Door onze persoonlijke benadering en intensieve begeleiding kunnen we garanderen dat je daadwerkelijk een enorme stap zet in jouw duurzame carrière. Dit kan zijn in de vorm van meer maatschappelijke impact binnen je huidige baan, een betere profilering van jezelf als duurzame professional mét een duurzame businesscase, of in het vinden van een nieuwe baan. Interesse? Bekijk onze diensten voor loopbaanbegeleiding of volg een Introductieworkshop!

Recruitmentpartner voor duurzame werkgevers
Sustainable Talent heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de duurzame arbeidsmarkt en in die tijd veel kennis van MVO ontwikkelingen opgebouwd alsmede een groot netwerk. Dit stelt ons in staat om de juiste talenten aan uw organisatie te binden, met uw organisatie op executive niveau te sparren en uw organisatie te adviseren op HR gebied. Uiteraard zijn andere maatwerktrajecten zoals Incompany trainingen ook mogelijk. Meer weten? Bekijk de verschillende diensten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Sustainable Talent?

Sustainable Talent is hét duurzame loopbaanadvies bureau van Nederland, zowel voor MVO professionals als duurzame werkgevers:

  • Sustainable Talent heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de duurzame arbeidsmarkt.
  • We hebben in recente jaren meer dan 1000 professionals gecoacht en begeleid in carrière groei.
  • Door onze vakinhoudelijke kennis omtrent MVO ontwikkelingen en de duurzame arbeidsmarkt zijn we in staat om op strategisch niveau mee te denken.
  • Door ons grote netwerk in de duurzame sector zijn we in staat de juiste match te maken tussen talentvolle MVO professionals en bedrijven die hun duurzaamheidsslagkracht willen vergroten. 
  • Door onze persoonlijke benadering en betrokkenheid garanderen wij het beste resultaat!

Meer weten? 

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!